(Vanilla Planifolia -pavun uute) Vaniljan uuttaminen on Gazignairen ensisijainen toiminta; vanilja on suosituin ainesosa elintarvikeformuloinneissa. Olemme vuosikymmenten aikana kehittäneet valikoiman vanilja-uuteita, jotka kunnioittavat ja korostavat jokaisen kasvilajin ja palkojen alkuperän (vanilla planifolia Madagascar, vanilla planifolia Meksiko, vanilla tahitensis jne.) organoleptisiä erityispiirteitä. Turvallinen ja kestävä toimitusketju: Luotettava, turvallinen ja vastuullinen hankinta, joka takaa sertifioidun alkuperän, seurattavan laadun ja täydellisen jäljitettävyyden käsitellyistä palkoista uutteisiin. Yhteistyö paikallisten tiimien kanssa parhaan laadun vaniljapalkojen valitsemiseksi. Laadunvalvonta, joka todentaa uutteidemme alkuperän ja puhtauden. Seuranta maailmanlaajuisesta vaniljamarkkinasta ja sen kehityksestä. Läpinäkyvyys ja tietojen jakaminen asiakkaidemme aromipalveluiden kanssa.
Vaniljavalikoima
Erilaiset teknologiat, uuttamis-, tislaus- ja sekoitusprosessit, joita hallitaan konsernin toimipaikoissa, tekevät Gazignairesta kumppanin kaikille vaniljaan liittyville projekteillesi: Haihtuvilla liuottimilla uuttaminen: vaniljan konkreetit ja absoluuttiset. Etyylialkoholilla uuttaminen: vaniljaöljyresinit (10X, 20X, 30X). Pehmeä uuttaminen etyylialkoholilla: vaniljainfuusiot (1X, 2X, 3X jne.) Alkoholitislaus: vaniljaalkoholit. Hydro-tislaus: vaniljavettä. Luomusertifikaatti saatavilla kaikille uutteillemme.
Makuvalmisteemme (tiivistetyt) käytetään sitten uutteiden valmistamiseen nestemäisillä, jauheilla tai taikinoilla, jotta voidaan vastata eri sovelluksiin kaikilla aromiteollisuuden ja elintarviketeollisuuden aloilla: räätälöidyt vanilja-uuteet organoleptisten profiilien, pitoisuuksien, liukoisuuksien, tekstuurien jne. osalta. Nestemäiset vanilja-uuteet
Vaniljajauheet
Luonnolliset vanilja-aromit
Vaniljataikinat
Vaniljasokerit
Puhdas vaniljajauhe (jauhettu ja bakteerittomaksi käsitelty pyynnöstä)
Käytetty vaniljajauhe (jauhettu ja bakteerittomaksi käsitelty pyynnöstä)
Vaniljapavut
Olemme tuottajayritys, joka sijaitsee Antalyassa, Turkin eteläosassa, missä ilmasto on erittäin sopiva herkullisten hedelmien ja vihannesten kasvattamiseen.
Emme ainoastaan hyödy siitä, että olemme lähempänä raaka-aineita, vaan myös tuotantoperiaatteidemme ansiosta pystymme käyttämään raaka-aineita perinteisten reseptien valossa niiden tuoreimmissa olosuhteissa.
Kaikki prosessimme raaka-aineiden hankinnasta aina lopputuotteen pakkaamiseen saakka ovat tiukasti laadunvalvontamme valvonnassa, ja tuotteemme toimitetaan loppukuluttajalle.
Madagaskarin vaniljaleikkaukset
Kosteuspitoisuus: 17–21%
Vanilliinipitoisuus: 1–1.2
Koko: Alle 10 cm
Ulkonäkö: Vaniljaleikkaukset ovat lyhyitä, nämä vaniljatangot voivat olla murtuneita tai löysiä
Väri: Tummanruskea tai punertava
Tyyppi: Halkaistu tai halkaisematon
Käyttö: Madagaskarin vaniljaleikkauksia käytetään uuttamiseen ja myös valmistukseen